Ramplast

Profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. Inca de la debutul productiei in anul 1996, profilele Ramplast au utilizat aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul acestora era la acea vreme cu mult mai mare decat al stabilizatorilor pe baza de plumb.

Citește mai departe...

Rehau

Sistemele de profile REHAU- Diversitatea sistemelor

Fiecare proiect are cerinţele sale individuale: de la “un grad înalt de eficienţă energetică” până la un “concept econom”, în gama noastră de produse veţi găsi profilul potrivit atât pentru o construcţie nouă sau o renovare pentru case uni- sau multifamiliale, cât şi pentru construcţii comerciale sau industriale.

Cu sistemele noastre aveţi soluţia optimă asigurată!

Citește mai departe...

Salamander

Cele 3 sisteme de produse bluEvolution 92 MD, bluEvolution 82 MD si STREAMLINE 76, promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele dovedesc si puterea inovatoare a firmei Salamander. Succesul insa nu se datoreaza doar impulsurilor inovatoare ale constructorilor si designerilor nostri. In prima linie stau tehnicienii de productie si siguranta unui standard de calitate maximal

SATISFACTIA CLIENTULUI cu profilele PVC Salamander veti beneficia nu numai de cele mai importante inovatii tehnice din acest domeniu dar si de posibilitatea de a pastra aspectul original al oricarei cladiri sau de a face fata provocarilor arhitecturii si a design-ului modern.

Citește mai departe...

Teraplast

Linia de business Profile tamplarie include sistemele de profile cu 4, 6 si 7 camere si latimi constructive cuprinse intre 60 si 88 mm. Din 2009 pana in prezent Teraplast a investit peste 27 milioane de lei in dezvoltarea capacitatilor de productie si a unor noi sisteme de profile.

Citește mai departe...