Alumil

Dovada recunoasterii internationale a companiei Alumil, implicit a industriei de extrudare a aluminiului din Grecia, este faptul ca incepand cu 2008 Alumil a devenit membru asociat al Asociatiei Europene al Aluminiului. ALUMIL este unica companie de extrudare din Europa de Sud-Est acceptata in clubul select al membrilor asociati producatori de sisteme arhitecturale.

Calitatea de membru asociat reprezinta dovada suprema a recunoasterii standardelor inalte practicate de Alumil in ceea ce priveste dezvoltarea, productia si distributia de sisteme arhitecturale si profile industriale, precum si aprecierea internationala a contributiei companiei Alumil la industria europeana de aluminiu.

Citește mai departe...

Schüco

Ferestre din aluminiu de la Schüco

Competenta tehnica

Gama de ferestre contine ferestre obisnuite, ferestre cu un design special, precum si ferestre destinate constructiilor vechi cu ornamente fin profilate si contururi tesite - indicate atat pentru constructii noi cat si pentru renovari! Aluminiul poate fi modelat cu precizie si de aceea face posibila punerea in practica a dorintelor si cerintelor dumneavoastra: Executia precisa si produsele de marca ridica valoarea casei dumneavoastra!

Citește mai departe...